Effectiviteit en wendbaarheid verbinden we met een goede conditie

Coaching & persoonlijke effectiviteit

Energy Control Methode (ECM)

Voor veel mensen die in een dynamische en veeleisende omgeving werken, is het een uitdaging om wendbaar en in balans te blijven. Wie graag effectief en vitaal blijft, weet dat evenwicht nodig is tussen de geleverde inspanning en het herstellen daarvan. Als het je ambitie is om te blijven groeien in je prestaties en daarbij energiek en gezond te blijven, kun je dat ondersteunen door goed te leren schakelen tussen inspanning en herstel. Hoe groter je draagkracht hoe groter je prestatievermogen

Door middel van de Energy Control Methode (ECM), ontwikkeld door Stans van der Poel, kunnen we goed inzicht geven in de huidige conditie, innerlijke balans en het herstelvermogen. Met maatwerk leren we mensen om effectief te schakelen tussen inspanning en herstel. Dit doen we door het aanreiken van gedoseerde bewegings-, en ademhalingsoefeningen.
De ECM methode combineren wij met inzicht in Gezonde Gewoonten. Deze twee methodieken versterken je vitaliteit en prestatievermogen en leren je lichaam effectief te herstellen en klaar te zijn voor een volgende inspanning. En wie wil dat nou niet?

aandacht voor je conditie versterkt je energie en effectiviteit in je werk

Wat we doen

Samen met jou bespreken we wat de professionele doelen zijn die jij voor ogen hebt en hoe het versterken van je conditie dit kan ondersteunen. Dit wordt opgenomen in het coachtraject waarbij we ons richten op een evenwichtige relatie tussen mentale inspanning, herstel en het verzorgen van je fysieke conditie. We kijken daarbij mee hoe je werk- én privé agenda er uit ziet, je dagen een weken zijn gepland en hoe je een meer geïntegreerde planning kunt maken die je vitaliteit versterkt.

Met een rust- en inspanningsmeting (op een fiets), meten we de hartslag en de ademhaling en kunnen deze analyseren. Omdat we dit doen bij activatie èn in rust kunnen we zowel de conditie als het herstelvermogen van iemand meten. Op basis daarvan geven we een advies op maat, waarbij er een optimaal conditieopbouw programma kan worden gemaakt en een maatwerk advies voor inspanning en ademhalingsoefeningen. Op deze wijze wordt de balans tussen inspanning en herstel versterkt en bouwt iemand aan een conditie die effectiviteit en wendbaarheid ondersteund.

Voor meer informatie met betrekking tot "Vergroot je draagkracht" kunt u met uw vragen altijd terecht bij Guilad.

Coaching & persoonlijke effectiviteit