Advies voor mensen die hun invloed optimaal willen benutten

Team- en Organisatie Interventies

Jouw impact

De deskundigen zijn het erover eens: mensen gedragen zich vooral op basis van irrationele, onbewuste overtuigingen en emoties. Tegelijkertijd ervaren de meeste mensen dat ze doelen kunnen stellen en zich kunnen inspannen om resultaten te realiseren. Binnen de beperkingen van de werkelijkheid. Ben jij zo iemand? Een doorzetter, die zijn of haar impact wil vergroten? Ben je bereid geduld te kweken zodat je op het juiste moment de juiste interventie kan doen? Wil jij jouw positie, je rol en je eigen kwaliteiten optimaal benutten? Wij noemen mensen zoals jij sleutelfiguren: jouw individueel handelen beïnvloedt sterk de beweging in jouw omgeving.

Wij zetten ons in voor mensen zoals jij vanuit onze achtergrond in organisatiepsychologie, systeemtherapie, management en mediation. Door sleutelfiguren in een groep te ondersteunen, maak je de hele groep sterker. Vanuit die gedachte bieden we individueel advies aan mensen die hun invloed op hun omgeving optimaal willen benutten.

Als sparringpartner putten wij uit een rijke bagage op het gebied van samenwerken, leiderschap, beïnvloeden en veranderen. Sommigen van ons werken als organisatiepsycholoog, anderen als facilitator, mediator of veranderaar. Onze diversiteit maakt dat we bijna altijd kunnen aansluiten bij wat je zoekt. Wil jij jouw team, jouw organisatie in beweging brengen? Kom eens kennismaken, we ontmoeten je graag.

Team- en Organisatie Interventies