Marina

Marina

Het is mijn missie is om mensen in hun kracht te brengen.

Wie ben ik?

Ik ben arbeids- en gezondheidspsycholoog. In mijn studie heb ik klinische psychologie met arbeids en organisatiepsychologie gecombineerd. Het is niet zo gek dat ik deze combinatie heb gekozen: het is mijn missie is om mensen in hun kracht te brengen. Juist de uitdagingen die werksituaties bieden, lenen zich bij uitstek voor het stimuleren van persoonlijke groei. Hierbij vind ik ook drijfveren en de loopbaankeuzes die mensen maken interessant. Na mijn studie heb ik diverse aanvullende opleidingen gevolgd met als rode draad het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling.

Anderen beschrijven mij als een gedreven, deskundige en betrokken professional. Ik ben veelzijdig, heb een brede ervaring en een heldere blik. Ik combineer aandacht voor gevoel met nuchterheid en pragmatisme. Hierbij houd ik ervan om diepgang af te wisselen met lichtheid en humor. Ik zoek altijd naar een manier om zo goed mogelijk aansluiting te vinden bij taal en denkwijze van de mensen met wie ik werk. Ontwikkelingen in het vakgebied weet ik vaak op praktische wijze te integreren in mijn benadering van allerlei vraagstukken op individueel en organisatieniveau.

Mijn belangrijkste rollen: arbeids- en gezondheidspsycholoog, coach en trainer 

Binnen DFG houd ik mij vooral bezig met individuele coaching en training. Hierbij help ik mensen om meer in hun eigen kracht te komen. Dit kan gericht zijn op mensen met stressgerelateerde klachten, overspanning en burnout, maar ook op mensen die hun persoonlijke effectiviteit willen vergroten of hun loopbaankeuzes willen onderzoeken. Thema’s in mijn coaching zijn o.a. het ontwikkelen van zelfvertrouwen, greep krijgen op eigen emoties en het creëren van balans. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in traumabehandeling en het ‘opruimen’ van oude en vastzittende overtuigingen. Ik werk o.a. met de Schilden van je Innerlijke Familie, Acceptance en Commitment therapie, EMDR en ik gebruik technieken uit de mindfulness. Binnen loopbaancoaching zal ik je aansporen juist dat te gaan doen wat vanuit je eigen inspiratie, drijfveren en waarden komt. Daarnaast heb ik veel ervaring met het opzetten en begeleiden van management development en intervisietrajecten. 

Wat doe ik nog meer?

Naast DFG werk ik samen met Arienne Klijn binnen de Innerlijke Familie. Hierin heb ik mee-ontwikkeld aan de Innerlijke familie Drijfverentest. Hieromheen geef ik trainingen en ook licentietrainingen aan coaches en trainers. 

Op mijn website marinawakker.nl vertel ik meer over mijn manier van coachen. Op deze website kunnen mensen zich ook aanmelden die vanuit zichzelf een coachtraject willen volgen. 

Contact met mij

  • Ben je benieuwd in hoeverre ik/wij iets kunnen betekenen voor je?
  • Heb je een concrete vraag rondom de thema’s waar we ons mee bezig houden?
  • Of heb je behoefte om je vraag vrijblijvend voor te leggen? 


Neem dan gerust contact op.